ThredUp Inc: Οι νέες εγκαταστάσεις στο Τέξας θα φέρουν 2.000 νέες θέσεις εργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ThredUp Inc: Οι νέες εγκαταστάσεις στο Τέξας θα φέρουν 2.000 νέες θέσεις εργασίας
Την πρόθεσή της να εγκαινιάσει μία νέα εγκατάσταση για τα προϊόντα της στο Λάνκαστερ του Τέξας γνωστοποίησε η ThredUp Inc., η αμερικανική εταιρεία που εξειδικεύεται στο online εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης.

Την πρόθεσή της να εγκαινιάσει μία νέα εγκατάσταση για τα προϊόντα της στο Λάνκαστερ του Τέξας γνωστοποίησε η ThredUp Inc., η αμερικανική εταιρεία που εξειδικεύεται στο online εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας, η έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων συνολικού εμβαδού άνω των 400.000 τετραγωνικών μέτρων θα συμβάλει στην τοπική οικονομία και θα ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία τουλάχιστον 2.000 νέων θέσεων εργασίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η ThredUp Inc. θα αυξήσει την χωρητικότητα στο σύνολο των εγκαταστάσεων που διατηρεί στις ΗΠΑ κατά 10 εκατ. προϊόντα, μέγεθος διπλάσιο σε σχέση με το υπάρχον.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα εγκατάσταση αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία της εντός του β' τριμήνου του 2022, με αρχική χωρητικότητα 500.000 προϊόντων.

Τέλος, όπως σημειώνεται στο MarketWatch, η μετοχή της εταιρείας -η οποία εισήχθη στην αμερικανική αγορά τον περασμένο Μάρτιο- έχει σημειώσει απώλειες άνω του 22% κατά το τελευταίο τρίμηνο, ενώ μετά τις σχετικές ανακοινώσεις καταγράφει κέρδη της τάξης του 2,8%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider