Η Chiara Ferragni εκτόξευσε τη μετοχή της Safilo - Άνοδος 14% μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Chiara Ferragni εκτόξευσε τη μετοχή της Safilo - Άνοδος 14% μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας
Η άνοδος είναι η υψηλότερη που έχει καταγράψει η μετοχή από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Εκτοξεύθηκε η τιμή της μετοχής της Safilo Group το πρωί της Δευτέρας, με άνοδο ύψους έως και 14%, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της εταιρείας με τη διάσημη «Influencer» μόδας στο Instagram, Chiara Ferragni. Η άνοδος είναι η υψηλότερη που έχει καταγράψει η μετοχή από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η ιταλική κατασκευάστρια οπτικών προϊόντων, όπως γυαλιά ηλίου και σκελετούς για γυαλιά μυωπίας, θα σχεδιάσει, κατασκευάσει και μοιράσει την πρώτη σειρά προϊόντων με την «υπογραφή» της Chiara Ferragni. Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως αναφέρεται, αντίστοιχη ήταν και η άνοδος στη μετοχή της Tod's τον Απρίλιο, όταν ανακοινώθηκε πως η Chiara Ferragni αναλαμβάνει μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου,

Η Ιταλίδα Ferragni ξεκίνησε την καριέρα της με το blog μόδας theblondesalad.com το 2009, συνέχισε με το προσωπικό της brand, Chiara Ferragni Collection το 2013, ενώ διαθέτει περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

«Η Safilo αντιπροσωπεύει, όχι μόνο την ανώτερη ποιότητα στα προϊόντα οπτικών, αλλά και παρόμοια με το προσωπικό μου brand, ένα εξαιρετικό δείγμα του ιταλικού πνεύματος» ανέφερε η influencer σε δήλωση της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider