Εξειδικευμένα πακέτα ασφάλισης κατοικίας Full [Home] από την Εθνική Ασφαλιστική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξειδικευμένα πακέτα ασφάλισης κατοικίας Full [Home] από την Εθνική Ασφαλιστική
Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που έχει το πρόγραμμα Full [Home] είναι πως παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Μια σειρά από καινοτόμες αλλά και εξειδικευμένες επιλογές ασφάλισης κατοικίας προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική μέσα από την επιτυχημένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home].

Τα εν λόγω προγράμματα διατίθενται σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα, Basic, Extra, Advance και Max, επιτρέποντας στους ασφαλισμένους να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που έχει το πρόγραμμα Full [Home] είναι πως παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Μάλιστα, ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι αλλά και τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά αλλά και την κοινωνία ευρύτερα, η Εθνική Ασφαλιστική έχει βελτιώσει τις παρεχόμενες καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης.

Παράλληλα, υιοθετώντας και σε αυτή την περίπτωση τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Μεγάλο εύρος καλύψεων

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα Full [Home] έρχεται με μια ευρύτατη γκάμα καλύψεων οι οποίες και αφορούν «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας. Σε αυτές μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης.

Πέραν των παραπάνω, το πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει επιπλέον κάλυψη για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές αρχιτεκτόνων και μηχανικών και για έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών καθώς και για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων, διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας. Και επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει στους ασφαλισμένους της δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7, σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider