ΕΔΣΝΑ: «Ψάχνει» έκταση για δημιουργία Μονάδας Βιοαποβλήτων στα Μεσόγεια

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΔΣΝΑ: «Ψάχνει» έκταση για δημιουργία Μονάδας Βιοαποβλήτων στα Μεσόγεια
Προκήρυξη δημόσιας μειοδοτικής δημοπρασίας για αγορά ακινήτου, έως 7,05 εκατ. ευρώ. ΜΕΒΑ για τους Δήμους Μαρκόπουλου, Ραφήνας Πικερμίου, Σπάτων Αρτέμιδας, Παιανίας.

Στην προκήρυξη δημόσιας, μειοδοτικής, προφορικής δημοπρασίας για την αγορά ακινήτου για τη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑ) στους Δήμους Ραφήνας, Πικερμίου και σε όμορους Δήμους προχώρησε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Η ανώτατη προσφερόμενη τιμή δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσόν των 7,05 εκατ. ευρώ και κάθε προσφορά που θα ξεπερνά το εν λόγω ποσό θα απορρίπτεται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την περίληψη της διακήρυξης, το προσφερόμενο ακίνητο θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ΜΕΒΑ, για τη διαχείριση προδιαλεγμένων βιοαποβλήτων των Δήμων Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Ραφήνας Πικερμίου, Σπάτων Αρτέμιδας και Παιανίας.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, να έχει επαρκή έκταση για τη δημιουργία της σχετικής μονάδας (ΜΕΒΑ), δηλαδή μέγεθος 202-5 στρεμμάτων, αλλά να βρίσκεται εντός επιτρεπόμενης θεσμοθετημένης χρήσης γης για την εγκατάσταση Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων.

Η διαδικασία θε διεξαχθεί σε δύο φάσεις, κατά την Α’ φάση θα υποβληθούν γραπτές προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 27/09/2021. Οσες προσφορές κριθούν από την αρμόδια επιτροπή ως κατάλληλες θα συμμετέχουν στη Β’ φάση του διαγωνισμού, δηλαδή σε σχετική δημοπρασία που θα οριστεί από την επιτροπή, με βασικό κριτήριο ανάθεσης να αποτελεί η χαμηλότερη συνολική προσφορά βάσει των όρων και τον μαθηματικό τύπο της διακήρυξης.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να ανήκει, κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς, να ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στον συμμετέχοντα και να είναι ελεύθερο βαρών (φορολογικών, νομικών κ.α.).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider