Τα κέρδη της Target ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις - Αναθεωρούνται ανοδικά οι ετήσιες προβλέψεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα κέρδη της Target ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις - Αναθεωρούνται ανοδικά οι ετήσιες προβλέψεις
Για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου, η Target ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη της τάξεως των 3,64 δολαρίων ανά μετοχή σε σχέση με τα 3,49 δολάρια που αναμένονταν, σύμφωνα με προβλέψεις της Refinitiv.

Άνοδο σε κάθε εμπορική κατηγορία, από την ένδυση μέχρι τα τρόφιμα κατέγραψαν οι πωλήσεις του δευτέρου τριμήνου που ανακοίνωσε η Target, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα συγκρίνονται με τα ενισχυμένα λόγω πανδημίας στοιχεία - ρεκόρ.

Οι αγορές για την «επιστροφή στο σχολείο» ξεκίνησαν με μία πολλά υποσχόμενη ώθηση και ο «γίγαντας» της λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ, αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις του για το τρέχον έτος. Η Target αναμένει να δει περισσότερα συγκρίσιμα δεδομένα ανά κατηγορία, ένας χαρακτηριστικός δείκτης μέτρησης για τα εμπορικά καταστήματα στις πωλήσεις τόσο σε φυσικό, όσο και σε ηλεκτρονικό επίπεδο, που αναμένεται να έχουν σημαντική άνοδο στο δεύτερο μισό του έτους.

Ο CFO Μάικλ Φιντέλκε δήλωσε πως η πρόβλεψη «αντανακλά την αισιοδοξία μας στην ικανότητα της Target να συνεχίζει να ανακοινώνει κερδοφόρα ανάπτυξη, μετά την κερδοφόρα ανάπτυξη - ακόμα και σε ένα ασταθές περιβάλλον».

Για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου, η Target ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη της τάξεως των 3,64 δολαρίων ανά μετοχή σε σχέση με τα 3,49 δολάρια που αναμένονταν, σύμφωνα με προβλέψεις της Refinitiv. Και αντίστοιχα, τα έσοδα ήταν 25,16 δισ. δολάρια σε σχέση με τα αναμενόμενα 25,08 δισ. δολάρια.

Τα καθαρά έσοδα έκαναν άλμα στα 1,82 δισ. δολάρια ή 3,65 ανά μετοχή, σε σχέση με τα 1,7 δισ. δολάρια ή 3,35 ανά μετοχή που παρουσίασε ένα χρόνο νωρίτερα.

Τα συνολικά έσοδα σημείωσαν άνοδο κατά 9,5% στα 25,16 δισ. δολάρια σε σχέση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα. ελαφρώς υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών που «έβλεπαν» 25,08 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη της Target ήταν σχεδόν διπλάσια σε σχέση με το β΄ τρίμηνο του 2019, πριν το άλμα στις πωλήσεις με ώθηση από την πανδημία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Philip Morris: Απέκτησε μερίδιο σε εταιρεία παραγωγής φαρμάκου για άσθμα

Ενίσχυση των κερδών της Lowe's για το β' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider