Διεθνή
10-08-2021 | 12:53

Εντείνεται η μάχη των ταλέντων στην Wall Street: Αυξήσεις για junior αναλυτές από την JPMorgan

Newsroom
Μοιράσου το
Εντείνεται η μάχη των ταλέντων στην Wall Street: Αυξήσεις για junior αναλυτές από την JPMorgan
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Εντείνεται η μάχη για τα ταλέντα στην Wall Street με την JPMorgan να διευρύνει τελικά τον αριθμό των υπαλλήλων που θα δουν τις αποδοχές τους να αυξάνονται.

Οι junior αναλυτές των πωλήσεων, του trading και της έρευνας ετοιμάζονται για αυξήσεις, μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Η κίνηση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η τράπεζα της Wall Street αύξησε τις αποδοχές των επενδυτικών τραπεζιτών χαμηλότερων κλιμακίων. 

Όλα δείχνουν πως η αγορά για τραπεζικούς αναλυτές είναι στα πάνω της, το ίδιο όμως και η εξάντληση των δυνάμεων καθώς πολλοί νέοι εργαζόμενοι έχουν παραπονεθεί για υπερβολικές ώρες εργασίας εν μέσω αυξημένης ροής deals. Σε ένα ακόμη παράδειγμα τη Δευτέρα, η Jefferies Financial Group αποφάσισε να αυξήσει τους μισθούς για τους αναλυτές που βρίσκονται στο πρώτο έτος στις ΗΠΑ κατά 30%, ποσοστό αντίστοιχο με αυτή που ανακοίνωσε η Goldman Sachs Group την περασμένη εβδομάδα. Στα 110.000 δολάρια, οι νέοι τραπεζίτες των δύο τραπεζών, φτάνουν να ξεπερνούν τους ομολόγους τους στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.