Westbank: Πουλά την αυστραλιανή μονάδα ασφαλειών ζωής στην TAL Dai-ichi Life Australia

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Westbank: Πουλά την αυστραλιανή μονάδα ασφαλειών ζωής στην TAL Dai-ichi Life Australia
Η Westpac Banking συμφώνησε να πουλήσει την αυστραλιανή μονάδα ασφάλισης στην TAL Dai-ichi Life Australia για 900 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (660,2 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) και ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να κατασκευάζει ασφαλιστικά προϊόντα.

Η Westpac Banking συμφώνησε να πουλήσει την αυστραλιανή μονάδα ασφάλισης στην TAL Dai-ichi Life Australia για 900 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (660,2 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) και ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να κατασκευάζει ασφαλιστικά προϊόντα.

«Αυτή η συναλλαγή είναι ακόμη μία κίνηση απλοποίησης της τράπεζας ενώ θα συνεχίσει να βοηθά τους πελάτες με τις ανάγκες ασφάλειας ζωής μέσω της συνεργασίας με την TAL», δήλωσε ο Jason Yetton, επικεφαλής στρατηγικής της Westpac.

H TAL, θυγατρική κατά 100% του ομίλου Dai-ichi Life Group συμφώνησε επίσης σε μια αποκλειστική στρατηγική συνεργασία 20 ετών για την πρόβλεψη παροχή προϊόντων ασφάλειας ζωής στους Αυστραλούς πελάτες της Westpac.

Η πώληση ακολουθεί άλλα βήματα που πραγματοποίησε η Westpac για να απλοποιήσει τις προσφορές της, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης των Lenders Mortgage Insurance, Westpac Pacific, Auto Finance και New Zealand Life Insurance.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider