ΤΧΣ: Παραιτήθηκε ο Καρακίτσος από το Γενικό Συμβούλιο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΤΧΣ: Παραιτήθηκε ο Καρακίτσος από το Γενικό Συμβούλιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Την παραίτησή του από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας υπέβαλε τη Δευτέρα Ηλίας Καρακίτσος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΧΣ, ο κ. Καρακίτσος αποχώρησε από τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Γενικού Συμβουλίου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

Σημειώνεται ότι από σήμερα, το Ταμείο μένει «ακέφαλο» λόγω της παραίτησης και των τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, την οποία είχαν εξαγγείλει επισήμως στις 6 Ιουλίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος Άρης Ξενόφος, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κουτσός και το μέλος Αναστάσιος Γάγαλης αποχωρούν και επίσημα πλέον από τα καθήκοντά τους, γεγονός που εγείρει σοβαρά ζητήματα εκτελεστικών αρμοδιοτήτων στο Ταμείο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αντιπολιτευτικοί μπελάδες από τα κομματικά «γεννητούρια» - Σκόνη και θρύψαλα ο ΣΥΡΙΖΑ - Νέοι καβγάδες στο ΠΑΣΟΚ

Πότε θα καταβληθεί το νέο επίδομα των 150 ευρώ σε οικογένειες με παιδιά - Οι εισοδηματικοί «κόφτες»

Ψηφιακή παγίδα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις: Αυτόματα πρόστιμα σε όσους ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους

Φόρτωση BOLM...
reader insider