Γαλλία: Τον Σεπτέμβριο η δίκη κατά της Apple, για τις συμβάσεις με προγραμματιστές και νεοφυείς εταιρείες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Τον Σεπτέμβριο η δίκη κατά της Apple, για τις συμβάσεις με προγραμματιστές και νεοφυείς εταιρείες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το κορυφαίο λόμπι νεοφυών επιχειρήσεων της Γαλλίας, France Digitale, συμμετέχει στην αγωγή κατά του αμερικανικού κολοσσού.

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη για την αγωγή που έχει καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας κατά της Apple, για την κατηγορία της ευρωπαϊκής χώρας προς τον αμερικανικό κολοσσό επί «καταχρηστικών όρων» συμβάσεις που συνάπτει με προγραμματιστές και νεοφυείς εταιρείες που επιδιώκουν να πωλήσουν τις εφαρμογές τους στο App Store.

Η αγωγή ακολουθεί μια τριετή έρευνα που διεξήγαγε η ρυθμιστική αρχή DGCCRF, η οποία υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπουργού Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ, ο οποίος διέταξε την έρευνα, όπως αποκαλύπτει το Reuters.

Το κορυφαίο λόμπι νεοφυών επιχειρήσεων της Γαλλίας, France Digitale, συμμετέχει στην αγωγή, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

Η Apple από τη μεριά της δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το αντίο στον Μαζωνάκη από τον πολιτικό κόσμο - Το «μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια» - Ο…ζαχαρώδης Ανδρουλάκης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αισθητά υψηλότερες τιμές φέτος - Ανοιχτό παράθυρο για απευθείας επιδότηση

Η μετακίνηση των επενδυτών - Το ποδόσφαιρο και τα λεφτά - Tο ελληνικό «ραντεβού» με το Διάστημα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider