Δύο σημαντικές συμφωνίες για την Mytilineos με Glencore και ΔΕΗ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο σημαντικές συμφωνίες για την Mytilineos με Glencore και ΔΕΗ
Άνω του 1,5 δισ. δολ. η συμφωνία με την Glencore - Συμφωνία και με τη ΔΕΗ για την περίοδο 2021-2023.

Στην ανακοίνωση δύο σημαντικών συμφωνιών προχώρησε η Mytilineos, οι οποίες αφορούν στο άνω του 1,5 δισ. δολ. deal με την Glencore και στη συμφωνία με τη ΔΕΗ για την περίοδο 2021-2023.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει πως η Mytilineos:

Έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία μακροχρόνιας διάρκειας εκτιμώμενης συνολικής αξίας άνω των 1,5 δισ. δολαρίων, με την GLENCORE για την πώληση αλουμίνας και αλουμινίου.

Έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη ΔΕΗ σχετικά με τη σύναψη νέας σύμβασης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας που θα καλύπτει την περίοδο 2021 - 2023.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της από 15.06.2021 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η MYTILINEOS ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη ΔΕΗ σχετικά με τη σύναψη νέας σύμβασης για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας που θα καλύπτει την περίοδο 2021 - 2023. Η κατ’ αρχήν αυτή συμφωνία αναμένεται να εξειδικευτεί και οριστικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, η MYTILINEOS έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία μακροχρόνιας διάρκειας με την GLENCORE για την πώληση αλουμίνας και αλουμινίου, εκτιμώμενης συνολικής αξίας άνω των $1,5 δισ. Με την ολοκλήρωση και εξειδίκευση των συγκεκριμένων συμφωνιών η MYTILINEOS, κατά την πάγια τακτική της, θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μυτιληναίος: Στις 24 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος 0,342 ευρώ ανά μετοχή

ΔΕΗ: Προχωρημένες συζητήσεις και με τις άλλες βιομηχανίες για τα τιμολόγια μετά τον «λευκό καπνό» με τη Mytilineos

gazzetta
gazzetta reader insider insider