Υπάλληλοι της Microsoft κοιμόντουσαν στα data centers μέσα στα lockdown

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπάλληλοι της Microsoft κοιμόντουσαν στα data centers μέσα στα lockdown
«Δώσαμε αυτή την επιλογή στους εργαζόμενους μας ανησυχούσαν πως θα "κολλούσαν" στην κίνηση» υποστηρίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Την αποκάλυψη πως υπάλληλοι της Microsot κοιμόντουσαν στα κέντρα δεδομένων (data centers) της εταιρείας στην έξαρση των lockdown για την πανδημία του κορονοϊού έκανε η Κίρστεν Ρόμπι Ντίμλοου, εκτελεστική αντιπρόεδρος, υπεύθυνη ανθρωπίνου δυναμικού της Microsot.

Μιλώντας διαδικτυακά σε συνέδριο, η Ντίνλοου ανέφερε πως «δώσαμε την επιλογή στους εργαζόμενους μας να διαλέξουν να κοιμούνται στα data centers μας γιατί ανησυχούσαν πως θα "κολλούσαν" στην κίνηση προσπαθώντας να φτάσουν στα σπίτια τους».

Η διοίκηση της εταιρείας δεν ανέφερε τα μέρη όπου ξεκουράζονταν οι υπάλληλοι της Microsoft ούτε τον αριθμό των ατόμων που κοιμόντουσαν σε αυτά.

Σε συνέντευξη της τον Απρίλιο στο CNBC, η Νοέλ Γουόλς, αντιπρόεδρος της Microsoft, υπεύθυνη για συστήματα Cloud, ανέφερε ότι οι υπάλληλοι της Microsoft είχαν τη δυνατότητα να εργάζονται από τα σπίτια τους, εάν δεν επιθυμούσαν να δουλέψουν με φυσική παρουσία στα data centers της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider