Folli Follie: Εγκρίνει υπό όρους το δικαστήριο τη συμφωνία εξυγίανσης

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Εγκρίνει υπό όρους το δικαστήριο τη συμφωνία εξυγίανσης
Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έδωσε προθεσμία 4 μηνών στην εταιρεία προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Υπό όρους ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, τη συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, δίνοντας προθεσμία 4 μηνών στην εταιρεία προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να επικυρωθεί οριστικά.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έκανε δεκτές της βασικότερες θέσεις της Follie Folli, έκρινε ωστόσο πως πρέπει να απαλειφθούν οι όροι για άρση των δεσμεύσεων επί των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, δίνοντάς της το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών προκειμένου να τροποποιηθούν οι συγκεκριμένοι όροι.

Παράλληλα το δικαστήριο, απέρριψε την παρέμβαση του Δημήτρη Κουτσολιούτσου ο οποίος είχε ζητήσει την απόρριψη της συμφωνίας.

Πηγές της εταιρείας επισημαίνουν στο insider.gr ότι αναμένουν να φτάσει στα χέρια τους η απόφαση αύριο το πρωί, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι έχουν οι επικυρωθεί οι βασικές θέσεις της εταιρείας. Όσον αφορά στον όρο για τα περιουσιακά στοιχεία σημειώνουν ότι θα κινηθούν με διαφορετικές διαδικασίες που αφορούν σε άλλες Αρχές για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου εν τέλει να τροποποιηθεί ο όρος που τίθεται και να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider