Ελλάδα
01-06-2021 | 11:38

Διευρύνεται το δίκτυο φορτιστών Chargespot από την WATT+VOLT

Newsroom
Μοιράσου το
Διευρύνεται το δίκτυο φορτιστών Chargespot από την WATT+VOLT
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνει η WATT+VOLT, μέσω του Chargespot. Μέσω της εφαρμογής οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους.

Η WATT+VOLT επενδύει στο δίκτυο φορτιστών Chargespot το οποίο και διευρύνεται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα καθιστώντας το ακόμα περισσότερο λειτουργικό και εύκολα προσεγγίσιμο για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ήδη φορτιστές Chargespot έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Τα μέλη του δικτύου είναι πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις όπως: ξενοδοχεία (Εγνατία City Hotel & Spa στην Καβάλα, Apollo Beach Hotel στην Ρόδο) αντιπροσωπείες (Καλογρίτσας, Suzuki Soulanis στην Πάτρα), μεγάλα γυμναστήρια (YAVA Gym στην Ν. Μάκρη) αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα (Flamingo Retail Park στην Ξάνθη). Οι συνεργάτες/ μέλη του δικτύου Chargespot Business απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια όπως: αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις, οφέλη στο λογαριασμό ρεύματος, δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Μέσα από το https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot της WATT+VOLT.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.