Ελλάδα
13-05-2021 | 15:13

SKY express: Ξεκινά στις 16 Μαΐου πτήσεις Αθήνα- Βρυξέλλες

Newsroom
Μοιράσου το
SKY express: Ξεκινά στις 16 Μαΐου πτήσεις Αθήνα- Βρυξέλλες
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα- Βρυξέλλες η αεροπορική εταιρεία SKY express. Με τα νέα αυτά δρομολόγια, που θα πραγματοποιούνται 6 ημέρες την εβδομάδα, η SKY express εντάσσει έναν ακόμη διεθνή προορισμό στο πτητικό της έργο. 

«Οι επιβάτες της SKY express θα πετούν με τον ολοκαίνουργιο, “πράσινο” στόλο των Airbus A320neo της και, ταυτόχρονα, θα απολαμβάνουν προσωποποιημένες υπηρεσίες με τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους της αγοράς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει: «Μετά την επιτυχημένη είσοδο στη Λάρνακα της Κύπρου, την έναρξη απευθείας δρομολογίων εσωτερικού (Αθήνα- Θεσσαλονίκη και Αθήνα- Ρόδος), ο νέος διεθνής προορισμός αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα περαιτέρω ανάπτυξης για την SKY express. Της εταιρείας που διαρκώς αναπτύσσεται προς όφελος των επιβατών και των τοπικών κοινωνιών, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα και πετώντας σε περισσότερους από 40 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού». 

Σημειώνει επίσης ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότεροι νέοι διεθνείς προορισμοί της SKY express, «οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.