Επιχειρήσεις
07-05-2021 | 14:53

D-Marin: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Oliver Dörschuck

Newsroom
Μοιράσου το
D-Marin: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Oliver Dörschuck
live updates: Ανανεώθηκε πριν

O Oliver Dörschuck αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, από την 1η Ιουνίου, 2021. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «ο Oliver διακρίνεται για την πλούσια εμπειρία του στους τομείς της φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού, γεγονός που αναμένεται να προσθέσει αξία στην D-Marin προωθώντας την περαιτέρω ανάπτυξή της, θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο των τουριστικών λιμένων και προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες.

Ο Oliver έρχεται στη D-Marin από το SSP Group, μία εταιρεία που σχεδιάζει και διαχειρίζεται εστιατόρια σε ταξιδιωτικές τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων αεροδρομίων, σιδηροδρομικών σταθμών και αυτοκινητοδρόμων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος για την Ηπειρωτική Ευρώπη, εξασφάλισε την ανάπτυξη του μερίδιου αγοράς μέσα από καινοτόμες στρατηγικές, νέους διαγωνισμούς καθώς και μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Πριν το SSP, ο Oliver εργάστηκε στο TUI Group για 14 χρόνια, σε στρατηγικούς ρόλους, και με μεγάλη θητεία ως Διευθύνων Σύμβουλος για τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του η εταιρεία εισήγαγε το project TUI Customer Experience για να προσδώσει προστιθέμενη αξία σε κάθε βήμα του λεγόμενου customer journey με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, μια βαθιά γνώση και εμπειρία που θα αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη για την D-Marin. Επιπλέον, δημιούργησε και εισήγαγε αρκετά brands ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και αναγνωρίζεται για τις στρατηγικές βελτιστοποίησης εσόδων (Yield Management).

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σαφή ένδειξη της μακροχρόνιας στρατηγικής της D-Marin να παρέχει μία ουσιαστικά διαφοροποιημένη εμπειρία στους πελάτες της μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο μαρινών. 

Ο Oliver διαδέχεται τον Steven Rudnitsky που διατέλεσε προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, ο οποίος  παραμένει στον Όμιλο ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου».
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.