«Greece is bliss»: Προβολή του ελληνικού τουρισμού από την SKY express

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Greece is bliss»: Προβολή του ελληνικού τουρισμού από την SKY express
H SKY express προβάλλει ξανά τη χώρα και διευρύνει τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού με την καμπάνια «Greece is bliss».

Την εκστρατεία προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά η SΚΥ express με την καμπάνια "Greece is bliss", στοχεύοντας στο να αναδείξει τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να παρέχει η χώρα μας στο διεθνές κοινό.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία, καλεί «τους φίλους της χώρας μας να επισκεφθούν τους ελληνικούς προορισμούς όχι μόνο για διακοπές, αλλά και να μας επισκεφθούν άμεσα από τις 15 Μαΐου με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού και να εργάζονται στο το ξεχωριστό ελληνικό φυσικό περιβάλλον. Μέσα από το μήνυμα "WORKING FROM A DISTANCE?", η SKY express καινοτομεί ξανά προβάλλοντας τις δυνατότητες της χώρας μας να αποτελέσει έναν τόπο εργασίας από απόσταση για τους φίλους της, δράση με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας μας».

Η καμπάνια "Greece is Bliss" είναι και φέτος βασισμένη σε φωτογραφίες της βραβευμένης Ελληνίδας ταξιδιωτικής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου, οι οποίες αναδεικνύουν τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider