Διεθνή
26-04-2021 | 15:51

OnlyFans: Το... κύμα αγάπης μέσα στο lockdown έφτασε τα 1,7 δισ. στερλίνες

Newsroom
Μοιράσου το
OnlyFans: Το... κύμα αγάπης μέσα στο lockdown έφτασε τα 1,7 δισ. στερλίνες
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Αλματώδη αύξηση κατέγραψαν μέσα στην περίοδο του lockdown οι επισκέψεις και οι συνδρομές στην online πλατφόρμα OnlyFans, με τις συναλλαγές να ξεπερνούν τα 1,7 δισ. στερλίνες.

Υπενθυμίζεται πως το OnlyFans είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα με έδρα τη Βρετανία που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν κατάλληλο και ακατάλληλο περιεχόμενο, λαμβάνοντας παράλληλα πληρωμές απευθείας από τους θαυμαστές τους.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η απήχηση που γνώρισε το OnlyFans εν μέσω των περιορισμών για τον κορονοϊό εκτοξεύτηκε, καθώς από τα 20 εκατ. συνδρομητών στα τέλη του 2019 έφτασε να μετράει πάνω από 120 εκατ. συνδρομητές, με τις τιμές που καλείται να καταβάλει ο υποψήφιος συνδρομητής να κυμαίνονται από 5 έως 50 δολάρια.

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε πως τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 553% για το τελευταίο χρόνο, φτάνοντας τα 281 εκατ. στερλινών για τη χρήση που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Σημειώνεται πως η OnlyFans λαμβάνει προμήθεια 20% από τις πληρωμές των συνδρομητών.

To site ιδρύθηκε το 2016, ενώ το 2018 ο Λέονιντ Ραντβνίσκι, επιχειρηματίας στο χώρο των πορνογραγικών site, αγόρασε το 75% της μητρικής εταιρείας του OnlyFans, Fenix International.

Χωρίς να δίνει τα στοιχεία των χρηστών της στη δημοσιότητα, η OnlyFans αναφέρει πως 300 από τους κατόχους λογαριασμών κερδίζουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.