Η Delta Airlines σταματάει το «μπλοκάρισμα» θέσεων από την 1η Μαΐου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Delta Airlines σταματάει το «μπλοκάρισμα» θέσεων από την 1η Μαΐου
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα σταματήσει το «μπλοκ» στις μεσαίες θέσεις των πτήσεων της από την 1η Μαΐου.

Σε μια ακόμα προσπάθεια των αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ να περάσουν σε φάση κανονικότητας έπειτα από τον κορονοϊό, η Delta Airlines ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα σταματήσει το «μπλοκ» στις μεσαίες θέσεις των πτήσεων της από την 1η Μαΐου.

Η Delta ξεκίνησε να εφαρμόζει το εν λόγω μέτρο από τον Απρίλιο του 2020 και είναι η τελευταία από μια σειρά αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών που το ανακαλεί, μετά από τις Southwest Airlines, JetBlue Airways και Alaska Airlines.

Ο CEO της Delta, Εντ Μπάστιαν ανέφερε σε δήλωση τους πως το 65% των πολιτών που πέταξαν με πτήσεις της εταιρείας το 2019 θα έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού, κάτι που «θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους επιβάτες μας όποια θέση επιθυμούν μέσα στο αεροσκάφος, μαζί με νέες υπηρεσίες, προϊόντα και επιβραβεύσεις για τα ταξίδια τους».

Ακόμα, η Delta ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια τα οποία είναι έγκυρα μέχρι το τέλος του 2021 θα συνεχίζουν να ισχύουν έως το τέλος του 2022.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider