Εξαδάκτυλος: Το λιανεμπόριο ελεγχόμενο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξαδάκτυλος: Το λιανεμπόριο ελεγχόμενο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση
Η παρέμβαση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου την ώρα που συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών.

«Το λιανεμπόριο ελεγχόμενο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση» επεσήμανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, την ώρα που συνεδριάζει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε σύντομη παρέμβαση καθώς συμμετέχει στην επιτροπή που συνεδριάζει και επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «εφόσον επικρατήσει μία άλλη αντίληψη, που φαίνεται ότι επικρατεί, σύντομα θα μπορέσουμε να ξαναγοράσουμε ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη από τα καταστήματα».

Αναλυτικά ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε ότι με βάση την προηγούμενη εμπειρία που έχουμε, το λιανεμπόριο ελεγχόμενο μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση στην επιδημιολογική κατάσταση, δεν είναι ακίνδυνο, αλλά έχει μικρότερη από άλλες. Σε αυτό το πλαίσιο, το να έχουμε ανοιχτά τα μικρότερα καταστήματα με ρυθμίσεις που αποκλείουν τον συνωστισμό στους εμπορικούς δρόμους θα αντιμετωπίσει οικονομικής ανάγκης των νοικοκυριών και θα βοηθήσει του πολίτες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider