Cazoo: Εισαγωγή στο χρηματιστήριο μέσω συμφωνίας $7 δισ. με SPAC

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cazoo: Εισαγωγή στο χρηματιστήριο μέσω συμφωνίας $7 δισ. με SPAC
Η Cazoo ανακοίνωσε ότι θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο μέσω της συγχώνευσης με την εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC) του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Daniel Och.

Η Cazoo ανακοίνωσε ότι θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο μέσω της συγχώνευσης με την εταιρεία εξαγορών ειδικού σκοπού (SPAC) του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Daniel Och.

Η Cazoo, που ιδρύθηκε μόλις πριν από τρία έτη, είναι ένας τόπος πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων στο Ην. Βασίλειο. Η εταιρεία πουλά και διανέμει τα αυτοκίνητά της στη Βρετανία και την ηπειρωτική Ευρώπη. Οι ανταγωνιστές της εκτείνονται από την Auto Trader έως την Carvana.

Η εταιρεία σκοπεύει να συγχωνευτεί με την AJAX I, σε μια συμφωνία που αποτιμά την επιχείρηση στα 7 δισ. δολάρια. Ο ιδρυτής Alex Chesterman θα παραμείνει CEO της Cazoo, μετά τη συγχώνευση με την SPAC, ενώ ο Och θα ενταχθεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

«Αυτή η συμφωνία είναι ακόμη ένα ορόσημο στη συνεχιζόμενη προσπάθειά μας να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αγοράζει αυτοκίνητα στην Ευρώπη», ανέφερε ο Chesterman.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider