H Emirates επανεκκινεί τις πτήσεις Αθήνας - Ν. Υόρκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Emirates επανεκκινεί τις πτήσεις Αθήνας - Ν. Υόρκη

Την επαναλειτουργία των πτήσεων Αθήνα - Νέα Υόρκη επανεκκινεί από την 1η Ιουνίου η Emirates, με σύνδεση του «Ελ. Βενιζέλος» με το αεροδρόμιο Newark Liberty International Airport, αυξάνοντας σε 10 τους προορισμούς προς τις ΗΠΑ που προσφέρει στους πελάτες της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η «πτήση προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα εναλλακτικό σημείο πρόσβασης στη δημοφιλή μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, εξυπηρετώντας παράλληλα τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέροντας βολική σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Η πτήση αυτή δημιουργεί μία καθημερινή σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η οποία θα διευκολύνει το εμπόριο, θα τονώσει τον τουρισμό και θα ωφελήσει τους καταναλωτές παρέχοντάς τους ευκολία και επιλογές. Η Emirates θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα, πραγματοποιώντας καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα.

To δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing 777-300ER (στο οποίο διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων).

Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209 θα αναχωρεί Αθήνα στις 17:35 για να φτάσει στο Newark στις 21:20 την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 θα αναχωρεί από το Newark στις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Με την προσθήκη της πτήσης από και προς το αεροδρόμιο του Newark, το δίκτυο της Emirates στις Η.Π.Α. αυξάνεται σε 10 προορισμούς, σε συνέχεια της επανεκκίνησης των υπηρεσιών σε Σιάτλ, Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη JFK, Washington DC, Ντάλας και Σαν Φρανσίσκο» καταλήγει η ανακοίνωση της Emirates.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider