MLS: Δεν πληρώνει το κουπόνι για το ομόλογο των 4 εκατ. ευρώ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
MLS: Δεν πληρώνει το κουπόνι για το ομόλογο των 4 εκατ. ευρώ
Η εταιρεία κάνει επίκληση στις επιπτώσεις της πανδημίας στις ταμειακές ροές της και δήλωσε ότι θα ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους των ομολογιούχων.

Με μια απλή και ολιγόλογη ανακοίνωσή της, η MLS ενημέρωσε ότι δεν μπόρεσε να πληρώσει το κουπόνι του ομολόγου των 4 εκατ. ευρώ, δικαιολόγησε την αδυναμία με επίκληση των επιπτώσεων της πανδημίας στις ταμειακές ροές της και δήλωσε ότι θα ξεκινήσει επαφές με τους εκπροσώπους των ομολογιούχων.

Ειδικότερα:

«Η εταιρεία MLS Α.Ε. ενημερώνει αναφορικά με το Πρόγραμμα Εταιρικού Ομολόγου ΜΛΣ01, πως λόγω των επιπτώσεων από τον COVID-19 στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας τους τελευταίους μήνες και οι οποίες έχουν επιδράσει στις ταμειακές της ροές, δεν θα προβεί στην πληρωμή των Κουπονιών ΜΛΣ01(12.10.2020 & 12.01.2021). Η εταιρεία θα έρθει σε διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους και τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. προς επίτευξη συμφωνίας».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη των επαφών με τους ομολογιούχους καθώς αφενός μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει «πράσινο φως» σε προηγούμενες διαδικασίες, αφετέρου, έρχονται και άλλες πληρωμές τοκομεριδίων για τα υπόλοιπα εταιρικά ομόλογα της εταιρείας, πέραν του συγκεκριμένου ων 4 εκατ. ευρώ που εκδόθηκε το 2016.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider