Με θέρμη και ζεστασιά η Miele Hellas, υποδέχθηκε στο Miele Experience Center της Αθήνας την Chef Ντίνα Νικολάου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με θέρμη και ζεστασιά η Miele Hellas, υποδέχθηκε στο Miele Experience Center της Αθήνας την Chef Ντίνα Νικολάου
Μαζί με τον ιδρυτή του έγκριτου γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau, κ. Στυλιανό Γρηγοριάδη και τον βραβευμένο Pâtissier de l’année κ. Σπύρο Πεδιαδιτάκη (Ζαχαροπλάστη της Χρονιάς – βραβεία Gault & Millau 2020), έκαναν μια ημέρα που όλη θυμούνται «γλυκά».

Ο χώρος μέσα σε λίγες ώρες μύρισε άρωμα από μελομακάρονα με έναν στόχο πολύ υψηλό – τη δημιουργία 1000 μελομακάρονων, τα οποία προδφέρθηκαν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, χαρίζοντάς τους χαρά και χαμόγελα.

Δράσεις ευγενούς σκοπού λαμβάνουν κάθε χρόνο χώρα από τη Miele Hellas, αλλά αυτή τη χρονιά η δράση μας έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς καταφέρνουμε να την υλοποιήσουμε κόντρα στις δυσκολίες της περιόδου και έχοντας την υποστήριξη διακεκριμένων ατόμων στον τομέα τους, υποκινούμενοι όλοι μας από τη χαρά που μας δίνει το αίσθημα της προσφοράς.

“When the world gets better, let’s just get better and better”.

Miele. Immer Besser.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ελέγχονται - Από «κόσκινο» οι καταθέσεις, τα ακίνητα, ακόμη και οι λογαριασμοί ρεύματος

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Αυγούστου

Από σήμερα η αξιολόγηση των δημόσιων νοσοκομείων από τους ασθενείς

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider