Επιχειρήσεις
08-12-2020 | 09:54

Αλλαγή φρουράς στην Επιτροπή Παιγνίων με τον Δημήτρη Ντζανάτο

Μοιράσου το
Αλλαγή φρουράς στην Επιτροπή Παιγνίων με τον Δημήτρη Ντζανάτο

Στην αντικατάσταση του νυν Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου προχωρά η κυβέρνηση, η θητεία του οποίου ολοκληρώθηκε προ μηνών.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας του προτεινομένου, κ. Δημητρίου Ντζανάτου, από τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, για τον διορισμό του στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΕΕΠ

Ο Δημήτρης Ντζανάτος, γεννήθηκε το 1952 στο Μεσολόγγι. Είναι πρώην Ορκωτός Ελεγκτής με 46 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής απασχόλησης. Υπήρξε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ελεγκτικής εταιρίας Grant Thornton Α.Ε. για 21 χρόνια, στο διάστημα από το 1996 έως και το 2017. Είναι διδάκτορας και έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το ΠΑΜΑΚ και το ΟΠΑ, τα γνωστικά αντικείμενα της λογιστικής, της ελεγκτικής και της φορολογίας. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα και τη Φορολογία Εισοδήματος

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π., διορίζεται εκ των εννέα μελών της Επιτροπής, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, ύστερα από γνώμη της Επιτροπής θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.