Ισχυρή Συμμαχία Κοινωνικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης έχει πετύχει η Περιφέρεια Αττικής με τη συνεργασία δεκάδων επιχειρήσεων που μέσα από τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνδράμουν για την στήριξη των ευπαθών ομάδων, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας, σημειώνοντας ότι τους τελευταίους μήνες της παραχωρήθηκαν 30 αυτοκίνητα, για τις κοινωνικές υπηρεσίες της και τις κινητές ομάδες που διεξαγάγουν test ανίχνευσης του covid-19, για τις ανάγκες του τομέα Πολιτικής Προστασίας κα.

Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια έχουν παραχωρηθεί

• Δώδεκα ΙΧ οχήματα από την εταιρεία LION RENTAL A.E., προς την Αντι-περιφέρεια Πειραιά,

• Πέντε ΙΧ οχήματα για 3 μήνες από την εταιρεία «ΕΪΕΛNΤΙ ΟΤΟΜΟΤΙΒ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ>>, για την εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών της Περιφέρειας Αττικής.

• Τρία αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση αναγκών της Περιφέρειας, από την εταιρεία «VOLVO CAR HELLAS».

• Εννέα επιβατικά ΙΧ οχήματα από την εταιρεία "ARVAL HELLAS ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.".

• Ένα ΙΧ αυτοκίνητο 4Χ4, μάρκας BMW, μοντέλο του 2007, από την εταιρεία SuperStrada, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Με αφορμή τις δωρεές, ο περιφερειάρχης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στην προσπάθειά μας αυτή θα χρειαστούμε και πάλι το πλεόνασμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης των επιχειρήσεων, από τις οποίες ζητούμε να μας συνδράμουν ξανά, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε για μια ακόμη φορά αποτελεσματικοί στις παρεμβάσεις μας».

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία: Getty - Ideal Images