ΔΕΗ: Δάνειο 160 εκατ. ευρώ από την EBRD

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΕΗ: Δάνειο 160 εκατ. ευρώ από την EBRD
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Η χρηματοδότηση αποτελεί την έναρξη μίας πολύτιμης συνεργασίας με την Τράπεζα και αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της EBRD στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ», τονίζει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της.

Δανειακή σύμβαση για χρηματοδότηση ύψους 160 εκατ. ευρώ, διάρκειας 2 ετών, χωρίς εξασφαλίσεις για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, υπέγραψε η ΔΕΗ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

Σε σχετική ανακοίνωση η ΔΕΗ σημειώνει ότι «η χρηματοδότηση αυτή αποτελεί την έναρξη μίας πολύτιμης συνεργασίας με την Τράπεζα και αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξη της EBRD στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από παλάτια μέχρι βίλες: Τα αυθαίρετα - μαμούθ που έγιναν διεθνή σκάνδαλα

Δημόσιο Χρέος: Αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμη πρόωρη αποπληρωμή – Οι επόμενες κινήσεις

Τι πουλάει η Nike στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider