Επιχειρήσεις | Διεθνή
02-05-2020 | 10:10

ΗΠΑ: Ποιες μετοχές - αουτσάιντερ κέρδισαν μέσα στην κρίση του κορονοϊού

Μοιράσου το
ΗΠΑ: Ποιες μετοχές - αουτσάιντερ κέρδισαν μέσα στην κρίση του κορονοϊού

Πρόκειται για μετοχές που θα συνεχίσουν να υπεραποδίδουν και προσεχώς, καθώς από θεμελιώδους πλευράς αποδεικνύονται «καλύτερες και φθηνότερες».

Τις μετοχές που έχουν υπεραποδώσει μέσα στην «καταιγίδα» του κορονοϊού, λόγω της άμεσης συνάρτησής τους με την τεχνολογία και την καινοτομία, παρουσιάζει ο Alex Ely, manager του Delaware Smid Cap Growth Fund, με συνολικά υπό διαχείριση assets αξίας 1,9 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως μεταδίδει το Marketwatch, πρόκειται για μετοχές που θα συνεχίσουν να υπεραποδίδουν και προσεχώς, καθώς από θεμελιώδους πλευράς αποδεικνύονται «καλύτερες και φθηνότερες».

Δείτε ποιες είναι οι μετοχές:

 

*Κεντρική φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Η EHealth είναι μια εταιρεία που παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέγουν ασφάλεια ζωής και υγειονομική περίθαλψη.

Η Okta παρέχει υπηρεσίες αναγνώρισης ταυτότητας λογισμικού με στόχο την ασφάλεια των δικτύων.

Η Everbridge παρέχει σημαντικές υπηρεσίες στο μέτωπο της διαχείρισης εκδηλώσεων, στέλνοντας επείγοντα μηνύματα μέσα από διάφορες πλατφόρμες, για λογαριασμό κυβερνητικών φορέων και εταιρειών.

Η RingCentral παρέχει ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνιών στις επιχειρήσεις, όπως φωνή, video και κοινωνικά δίκτυα, μέσα από κάθε είδους συσκευές.

Πρόκειται για μια εταιρεία που αυτή τη στιγμή «διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο για να εξετάζει την ανθρώπινη καρδιά».

Όπως εξηγεί ο Alex Ely, η μετοχή της Teladoc Health είναι μια ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της τηλε-ιατρικής, που έχει ωφεληθεί τα μέγιστα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.