Τιμ Κουκ: Κινητά iPhone και υπηρεσίες Apple με μηνιαία συνδρομή - Όλα είναι πιθανά

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τιμ Κουκ: Κινητά iPhone και υπηρεσίες Apple με μηνιαία συνδρομή - Όλα είναι πιθανά
Ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ εμφανίζεται «ανοιχτός» σε ένα τέτοιο σενάριο, τονίζοντας πως ήδη είναι κάτι που παρέχει η εταιρεία απλά σε μικρότερη κλίμακα.

Τα «θεμέλια» για ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών θέτει η Apple και ετοιμάζει το έδαφος για την παροχή κινητών iPhone με μηνιαία συνδρομή, όπως συμβαίνει με τις υπηγρεσίες τύπου iCloud και Apple TV+.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNBC, δεν αποκλείεται να δούμε την Apple να πουλάει συσκευές κινητών τηλεφώνων και υπηρεσίες, μέσα από ένα μηνιαίο συνδρομητικό πακέτο, για το οποίο μάλιστα κάποιοι το αποκαλούν «Apple Prime» στα πρότυπα του... «Amazon Prime».

Ένα τέτοιο «πακέτο» υπηρεσιών και συσκευών θα βοηθήσει την Apple να περάσει σε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας που θα επιτρέψει στις τιμές των μετοχών να «ανέβουν» χωρίς να επηρεαστούν δραματικά οι πωλήσεις ή οι τιμές των προϊόντων.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ εμφανίζεται «ανοιχτός» σε ένα τέτοιο σενάριο, τονίζοντας πως ήδη είναι κάτι που παρέχει η εταιρεία απλά σε μικρότερη κλίμακα. Την Τετάρτη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τιμ Κουκ δήλωσε πως «Όσον αφορά στις συσκευές, υπάρχουν καταναλωτές που κάνουν ακριβώς αυτό, μέσα από τα πακέτα αναβάθμισης» και τόνισε πως «η Apple προβλέπει σημαντικά επίπεδα ανάπτυξης σε αυτό το πεδίο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider