Intralot: Στις 17 Απριλίου η γενική συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Στις 17 Απριλίου η γενική συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της INTRALOT με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intralot με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στα γραφεία του υποκαταστήματος της Εταιρείας στην Παιανία Αττικής (19ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου, Παιανία Αττικής), για να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών του, σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 όπως τροποποιημένος ισχύει.
  • Εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου και συμμόρφωσης σύμφωνα με τον Ν. 4449/2017.
  • Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην διοίκηση άλλων συνδεδεμένων κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014 εταιρειών και ως εκ τούτου για τη διενέργεια για λογαριασμό των συνδεδεμένων εταιρειών πράξεων που υπάγονται στον σκοπό που επιδιώκει η Εταιρεία.
  • Τροποποίηση των άρθρων 5 έως 34 του Καταστατικού προς προσαρμογή του στο Ν. 4548/2018 «Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών» σύμφωνα με το άρθρο 183 του νόμου αυτού.
  • Ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider