Θεοδωράκης: Ο δρόμος που τραβάει ο κ. Τσίπρας είναι λάθος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεοδωράκης: Ο δρόμος που τραβάει ο κ. Τσίπρας είναι λάθος

«Επεσήμανα στον κ. Τσίπρα ότι ο δρόμος που τραβάει είναι λάθος, τα αδιέξοδα στην κοινωνία μέρα τη μέρα μεγαλώνουν και οι συσκέψεις δεν λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ενώ τόνισε πως το «σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ δεν διαθέτει προτάσεις ούτε όμως και κατάλληλους ανθρώπους για να δώσει λύσεις».

Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαίωσε πως συμφωνήθηκε η αλλαγή του Εκλογικού Νόμου ενώ για το ασφαλιστικό επεσήμανε πως θα λυθεί στη βουλή κι όχι σε συσκέψεις.

«Μετά από πρότασή του Ποταμιού συμφωνήθηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς πλην του κ. Κουμουτσάκου, να αλλάξει ο εκλογικός νόμος με ένα πιο αναλογικό σύστημα, ένα σύστημα με δύο κάλπες που θα καταργήσει την δυνατότητα των επωνύμων και πλουσίων να έχουν πρόσβαση στη βουλή» υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τέλος, όσον αφορά το αν το Ποτάμι θα συμμετέχει ως τρίτος πόλος σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι «το Ποτάμι δεν προτίθεται να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ως τρίτος πόλος. Η οικουμενική δεν είναι λύση γιατί είναι λύση του ελάχιστου κοινού παρανομαστή. Η χώρα θέλει κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδος με μεγάλη πλειοψηφία για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider