Καραμανλής: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας στα ΜΜΜ (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραμανλής: Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας στα ΜΜΜ (vid)
«Έρχεται νομοθετική ρύθμιση για προσωπικό ασφαλείας στα ΜΜΜ - Οι συνδικαλιστές εκβιάζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

«Μια ομάδα συνδικαλιστών εκβιάζει την κυβέρνηση και ταλαιπωρεί 1,5 εκατ. πολίτες που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους», δήλωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, προσθέτοντας ότι προωθείται άμεσα νομοθετική διάταξη με την οποία θα ορίζεται προσωπικό ασφαλείας για να εκτελούνται τα πρωινά και τα βραδινά δρομολόγια.

Ο κ. Καραμανλής, μιλώντας σήμερα στον ANT1 ανέφερε ότι «Η στάση εργασίας στο Μετρό έγινε διότι 21 υπάλληλοι από ανόργανες θέσεις μεταφέρθηκαν σε λειτουργικές θέσεις, για τις οποίες είχαν προσληφθεί.

Αρνούνται 21 άνθρωποι να «κατέβουν» στις θέσεις που κατείχαν για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό. Βρίσκονταν σε αυτές τις θέσεις, παρατύπως είχαν μεταφερθεί 200 άτομα σε θέσεις γραφείου».

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών προανήγγειλε ότι «Αυτό που θα κάνουμε άμεσα, είναι μια νομοθετική διάταξη με την οποία θα ορίζεται προσωπικό ασφαλείας για να εκτελούνται τα πρωινά και τα βραδινά δρομολόγια, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider