Θέμα ηγεσίας ΠΑΣΟΚ θέτει ο Παύλος Γερουλάνος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θέμα ηγεσίας ΠΑΣΟΚ θέτει ο Παύλος Γερουλάνος
Κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ καταφέρθηκε ο Παύλος Γερουλάνος και άφησε να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση πολιτικής κίνησης.

Επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στο συνέδριο και την κατηγόρησε ότι ζητάει να «θαφτεί» το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Παύλο Γερουλάνο, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε χάσμα με τις απαιτήσεις της κοινωνίας γι' αυτό και πρέπει να αλλάξει για να εκφράσει τις αγωνίες και τις απαιτήσεις του κόσμου του ΠΑΣΟΚ. Άφησε, δε, να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση πολιτικής κίνησης για να διεκδικήσει την ηγεσία στο χώρο.

Ο Παύλος Γερουλάνος αμφισβητεί τη νομιμότητα του συνεδρίου

Όπως ανέφερε ο κ. Γερουλάνος «σας ζητούν να θάψετε το ΠΑΣΟΚ. Όχι από ένα μεγάλο τακτικό συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους αλλά από ένα συνέδριο παρωδία. Με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσυνεδριακές απειλές». Ο προεδρεύων του συνεδρίου Γιάννης Κουτσούκος σχολίασε ότι δεν πρέπει να προσβάλλει κανένα γιατί μερικοί νιώθουν πιο ΠΑΣΟΚ από τον ίδιο.

Ο κ. Γερουλάνος έλαβε το λόγο έχοντας αμφισβητήσει τη νομιμότητα του συνεδρίου και είπε ότι ίδιος εκφράζει τους 2.000 που υπέγραψαν το κείμενο - ψήφισμά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider