Συνάντηση Ντομπρόβσκις - Σταϊκούρα στο Ecofin

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Ντομπρόβσκις - Σταϊκούρα στο Ecofin
Με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συναντήθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στο περιθώριο του Ecofin.

Τις προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης υπογράμμισε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Σήμερα είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις και υπογράμμισα τις προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης» έγραψε μετά τη συνάντηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Σταϊκούρας.

Σε αντίστοιχη ανάρτηση για τη συνάντηση, ο Βάλντις Ντομπρόβσκις έγραψε πως είχε μια καλή συζήτηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστο Σταϊκούρα. «Χαιρετίζουμε την επικείμενη αναπτυξιακή στρατηγική ως ένα δρόμο για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία με μεταρρυθμίσεις και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική»,σημείωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider