ΚΥΣΟΙΠ: Εφικτή η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ως το Σάββατο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΥΣΟΙΠ: Εφικτή η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ως το Σάββατο

Απόλυτα εφικτό θεωρεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) το στόχο της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και της επίτευξης συμφωνίας έως και το Σάββατο, ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματισθεί Eurogroup Working Group (EWG) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής συνεδρίασε την Πέμπτη, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και με τη συμμετοχή του υπουργού και των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών, του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως και του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Ε.Σ.Π.Α., καθώς και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκε η πρόοδος των διαπραγματεύσεων, καταγράφηκαν τα σημαντικά βήματα σύγκλισης που έχουν επιτευχθεί και σχεδιάστηκαν οι επόμενες ενέργειες.

«Το ΚΥΣΟΙΠ διαπίστωσε ότι ο στόχος της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων και της επίτευξης συμφωνίας έως και το Σάββατο είναι απόλυτα εφικτός, καθώς συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό», σημειώνεται σχετικά.

Τέλος, προαναγγέλλεται πως την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Eurogroup Working Group (EWG) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider