Πού βρίσκεται ο Κιμ Γιονκ Ουν - Σενάριο για πολυτελείς διακοπές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πού βρίσκεται ο Κιμ Γιονκ Ουν - Σενάριο για πολυτελείς διακοπές
Το Reuters αποκαλύπτει πού πιθανώς να έχει «εξαφανιστεί» ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Δορυφορικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πρόσφατες κινήσεις πολυτελών σκαφών τα οποία χρησιμοποιεί συχνά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προσφέρουν περαιτέρω ενδείξεις ότι ο ίδιος μπορεί να βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρό του.

Τα σενάρια γύρω από την υγεία του Κιμ «φούντωσαν» μετά την απουσία του από τις εορτασμούς στις 15 Απριλίου για τα γενέθλια του αείμνηστου παππού του και του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, Kim Il Sung.

Η ιστοσελίδα NK PRO, η οποία παρακολουθεί τα ζητήματα της Βόρειας Κορέας μετέδωσε ότι δορυφορικές εικόνες απεικόνισαν σκάφη, με τα οποία έχει θεαθεί κατά καιρούς ο Κιμ, να κινούνται με τρόπο που υποδηλώνει ότι ο ίδιος ή η κουστωδία του βρίσκονται στο θέρετρο Ουονσάν, στα ανατολικά της χώρας, μεταδίδει το Reuters.

Αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ ανέφεραν ότι είναι πιθανό ο Κιμ να μένει εκεί, πιθανώς για να αποφύγει την έκθεση στον κορονοϊό, εκφράζοντας παράλληλα τον σκεπτικισμό τους απέναντι σε δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον θέλουν σοβαρά άρρωστο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider