Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία
Ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία στη Βρετανία ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euronews, το Συντηρητικό Κόμμα του Μπόρις Τζόνσον προηγείται από 10 έως 17 ποσοστιαίες μονάδες, όπως προκύπτει από τέσσερις διαφορετικές δημοσκοπήσεις.

Ο Τζόνσον ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία από το Μάνσφιλντ, όπου χτύπησε ακόμα και πόρτες ανυποψίαστων ψηφοφόρων.

Δωρεάν, γρήγορο Ίντερνετ για όλους υπόσχεται ο επικρατέστερος έτερος διεκδικητής της εξουσίας, Τζέρεμι Κόρμπιν του Εργατικού Κόμματος εάν κερδίσει στις εκλογές.

Αυτή είναι η πιο θεαματική και η πιο ακριβή μέχρι στιγμής δέσμευση της προεκλογικής καμπάνιας στην Βρετανία.

Για τις καταστροφικές συνέπειες του Brexit προειδοποίησε τους πολίτες, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, που συνάντησε ψηφοφόρους και ακτιβιστές στο Άρμπροθ. Υποστήριξε μάλιστα, ότι η ψήφος στο Συντηρητικό Κόμμα σημαίνει ψήφος στον ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ.

Η επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, Τζο Σουίνσον, υποσχέθηκε ότι θα εφαρμόσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα δενδροφύτευσης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το κόμμα υποσχέθηκε ότι θα φυτέψει 60 εκατομμύρια δέντρα αν πάρει τα κλειδιά για το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πρόσληψη 411 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μισθό από 6.800 ευρώ

Οι ηγέτες των τρίτων και τέταρτων θητειών - Η χαμένη τιμή του μοσχαριού και οι δημοσκοπήσεις

Ben & Jerry's: Η αυτοκρατορία του παγωτού που ξεκίνησε από ένα παλιό βενζινάδικο - Το αδιέξοδο με την Unilever

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider