Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέντε ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί από 400 δολάρια μέχρι 9,5 εκατ. δολάρια
Οι ασυνήθιστοι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι «τάση».

Τα τελευταία χρόνια η τάση για «ξεχωριστές» διακοπές σε ιδιαίτερους προορισμούς που δεν έχουν επισκεφθεί πολλοί άνθρωποι, κερδίζει συνεχώς περισσότερο έδαφος.

Όπως έχουμε γράψει ήδη στο Insider.gr, τα πολυτελή ιγκλού στο Βόρειο Πόλο, μπορεί να δέχονται κρατήσεις μόνο για ένα μήνα το χρόνο, τον Απρίλιο, γίνονται όμως ανάρπαστα. Το ίδιο συμβαίνει με σχεδόν όλα τα «ασυνήθιστα» ξενοδοχεία!

Το CNBC βρήκε τους 5 πιο ιδιαίτερους προορισμούς, που μπορεί να πάει κάποιος για διακοπές:

Για όσους θέλουν να φύγουν πραγματικά μακριά για να ξεκουραστούν, υπάρχει η λύση του διαστημικού σταθμού Aurora. Η εμπορική διαστημική εταιρεία Orion Span υπόσχεται πως θα αρχίσει να στέλνει τουρίστες στο διάστημα το 2022, οπότε... ίσα που προλαβαίνετε να κάνετε κράτηση.

Απλά να θυμάστε πως πρέπει να πληρώσετε 80.000 δολάρια προκαταβολή και συνολικά 9,5 εκατ. δολάρια για το 12ήμερο ταξίδι.

Από το Νοέμβριο του 2018 οι τουρίστες που επιλέγουν τις Μαλδίβες έχουν την επιλογή να περάσουν ένα βράδυ στην πολυτελή σουίτα που βρίσκεται στα 4,8 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στον Ινδικό Ωκεανό.

Η luxury κατοικία «Muraka» είναι μέρος του 5στερου ξενοδοχείου Conrad Maldives Rangali και ένα πακέτο διαμονής εκεί κοστίζει περί τα 250.000. Στην τιμή περιλαμβάνεται – φυσικά – ο μπάτλερ και η πισίνα!

Εδώ και μια δεκαετία η σουηδική εταιρεία Treehotel προσφέρει στους επισκέπτες της, την επιλογή να μείνουν σε ένα δεντρόσπιτο που είναι εμπνευσμένο από τα UFOs!

Στο... εξωγήινο δεντρόσπιτο μπορούν να μείνουν μέχρι και 5 άνθρωποι, το... ταβάνι προσφέρει θέα στα αστέρια και η τιμή του ξεκινά από τα 483 δολάρια τη βραδιά.

Η Wonderland του ξενοδοχείου InterContinental στη Σαγκάη έχει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο λατομείο. Όσοι το επιλέξουν για τις διακοπές τους μπορεί να μείνουν 87,7 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, όμως οι πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, «έρχονται» με μπάτλερ και συσκευές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη! Το κόστος ξεκινά από τα 311 δολάρια τη βραδιά.

Η Skylodge Adventure ισχυρίζεται πως οι κρεμάμενες γυάλινες σουίτες της είναι το πρώτο κρεμάμενο κατάλυμα στον κόσμο και απευθύνεται σε όσους είναι διατεθειμένοι να κοιμηθούν σε ύψος 365.7 μέτρων, πάνω από τις Περουβιανές Άνδεις.

Οι σουίτες προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην κοιλάδα την ημέρα και στα αστέρια τη νύχτα. Η διαμονή για ένα βράδυ ξεκινά από τα 440 δολάρια και περιλαμβάνει τη διαδρομή μέχρι τη σουίτα και ένα γκουρμέ δείπνο.

*Οι επισκέπτες είναι απαραίτητο να είναι άνω των 18 ετών.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

13:06

ΠΟΥ: Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μιας μεγαλύτερης πανδημικής καταστροφής

13:03

Επιπλέον χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ από ΕΣΠΑ στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός»

12:41

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έτοιμη προς το τέλος Ιουλίου η επέκταση προς Καλαμαριά - Πώς προχωρά το Fly Over

12:33

Κίνα: Χαμήλωσε ταχύτητα η οικονομία τον Απρίλιο - Πιέσεις σε βιομηχανική παραγωγή και λιανικές πωλήσεις

12:25

Το Ιράν απάντησε στην νέα ειρηνευτική πρόταση των ΗΠΑ μέσω του Πακιστάν

12:21

Mission 2030: Η Αεροδιαστημική και Άμυνα μπροστά σε έλλειψη τεχνικού ταλέντου

12:21

Η EY επαναπροσδιορίζει τις ελεγκτικές υπηρεσίες με agentic AI

12:17

Παπασταύρου: «Ο Τραμπ αναγνωρίζει την ενεργειακή πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη»

12:10

Έκθεση ΟΑΣΑ: Σημαντική αύξηση δρομολογίων και επιβατικής κίνησης το 1ο τετράμηνο

12:08

Εκλογές στην Ανδαλουσία: Οι Συντηρητικοί νίκησαν, αλλά χρειάζονται την Ακροδεξιά για να κυβερνήσουν

12:02

Πτωτικό 4x4 για το Bitcoin - «Καπνός» 657 εκατ. δολάρια σε 24 ώρες

11:58

Στις αγορές η Eurobank για έως 700 εκατ. ευρώ

11:46

Ζαχαράκη: Νέα εθνική στρατηγική για το σχολείο - Αποφάσεις με δεδομένα, τεκμηρίωση και διαφάνεια

11:38

Ικτίνος: Συμφωνία με την Auberge για branding υπερπολιτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στη Σητεία

11:36

Βρετανία - Λάμι: «Ο πρωθυπουργός Στάρμερ δεν θα ορίσει χρονοδιάγραμμα για την αποχώρησή του»

11:30

Οι ανακτήσεις του Cairo III φέρνουν αξία στα mezzanine

11:27

Πιέσεις με χαμηλό τζίρο στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

11:25

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Η Οικονομία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Αξιοποιώντας το παρελθόν για ένα βιώσιμο μέλλον»

11:18

Μπορεί η… Νορβηγία να κάνει τη διαφορά στο Ρωσοουκρανικό;

11:15

Η επιτυχία πίσω από το λανσάρισμα της φετινής φανέλας της AEK F.C

11:15

Ράλι για τις αποδόσεις των ομολόγων με βλέμμα σε πληθωρισμό και επιτόκια

10:58

Δωρεά εξοπλισμού στο Αγαθονήσι από τη Eurobank

10:53

Καφούνης: Σύγχρονη ΕΣΕΕ για το Εμπόριο του 2030

10:43

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η αγορά της Rainbow Waters και Ροή Αγαθών Μεταφορική από την Osmosis Buyers

10:40

Νέες απώλειες στις ευρωαγορές με φόντο Τραμπ - Ιράν

10:28

Ryanair: Έχουμε σχέδιο για ένα σενάριο «Αρμαγεδδώνα» - Ορισμένες αεροπορικές ίσως βάλουν λουκέτο

10:20

Eurobank: Αυξάνει στα 5 ευρώ την τιμή στόχο η Citi

10:19

Χατζηδάκης: Οικονομία - άμυνα - θεσμική επανεκκίνηση το τρίπτυχο της ΝΔ για το 2030

10:14

Deal 3,88 δισ. δολαρίων για Anglo American και Dhilmar - Τι περιλαμβάνει

10:06

ΔΑΑ: Αυξήθηκε 8,1% η επιβατική κίνηση το α' τρίμηνο - Στα 18,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη

reader insider