Το Downton Abbey έγινε Airbnb και δέχεται κρατήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Downton Abbey έγινε Airbnb και δέχεται κρατήσεις
Το Downton Abbey έγινε Airbnb και δέχεται κρατήσεις

Την ευκαιρία να περάσουν μια βραδιά στο Downton Abbey θα έχουν οι φανατικοί της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς, καθώς το κάστρο που έγιναν τα γυρίσματα πλέον διατίθεται ως Airbnb.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Downton Abbey», ο Κόμης και η Κόμισσα του Οίκου Carnarvon, καταχώρησαν το κάστρο τους στο Χαμσάιρ, στο site του Airbnb προς ενοικίαση.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Guardian, η καταχώρηση «προσκαλεί» δύο επισκέπτες να μείνουν σε ένα από τα 300 δωμάτια του σπιτιού για ένα βράδυ, στις 26 Νοεμβρίου. Με μόλις 129 λίρες Αγγλίες, οι δύο επισκέπτες θα μπορούν να πιουν βραδινά κοκτέιλ με τους ευγενείς ιδιοκτήτες του κάστρου, να φάνε μαζί τους ένα παραδοσιακό δείπνο σε μία από τις επίσημες τραπεζαρίες, όπου θα τους σερβίρει ο μπάτλερ του κάστρου.

Μετά το δείπνο, θα τους σερβιριστεί καφές στην βιβλιοθήκη, πριν αποσυρθούν σε ένα από τα κύρια υπνοδωμάτια, με υπέροχη θέα.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει για τις κρατήσεις την 1η Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δείξουν το «πάθος» τους για το Downton Abbey, στο μήνυμα που θα συμπεριλάβουν στο αίτημα για την κράτηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider