Σε lockdown τα Ιωάννινα και οι Σέρρες – Από την Πέμπτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε lockdown τα Ιωάννινα και οι Σέρρες – Από την Πέμπτη
Οι περιφέρειες των Ιωαννίνων και των Σερρών ανεβαίνουν κλίμακα και περνούν από το επίπεδο 3 (πορτοκαλί) στο επίπεδο 4 (κόκκινο, αυξημένου συναγερμού) στον Υγειονομικό Χάρτη από τις 29 Οκτωβρίου.

Από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 6:00 το πρωί οι περιφέρειες των Ιωαννίνων και των Σερρών ανεβαίνουν κλίμακα και περνούν από το επίπεδο 3 (πορτοκαλί) στο επίπεδο 4 (κόκκινο, αυξημένου συναγερμού) στον Υγειονομικό Χάρτη.

Τα ανωτέρω ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Στο «πορτοκαλί» Νάξος και Ροδόπη

Παράλληλα, επίπεδο συναγερμού ανεβαίνουν και οι περιφερειακές ενότητες Νάξου και Ροδόπης, οι οποίες περνούν στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), ενώ η Δράμα ανεβαίνει στο επίπεδο συναγερμού 2, (κίτρινο).

«Η πανδημία είναι σε έξαρση με βασικό της επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα και η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και απαιτεί μεγάλη προσοχή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδαλιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανέφερε πως πρέπει τώρα, άμεσα, να ανακοπεί η εξάπλωση του ιού, ιδιαίτερα στις περιοχές που βρίσκονται ήδη στο «κόκκινο» και στο «πορτοκαλί».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider