Έρχεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Έρχεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας
Τι ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σχετικά με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.

Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στον στρατό ξηράς στους 12 μήνες με νόμο που θα έρθει άμεσα προς ψήφιση, προανήγγειλε με δηλώσεις του από τη Θάσο ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος:

«Υπήρχαν φήμες ότι ερχόμαστε να κλείσουμε στρατόπεδα. Συναντήθηκα με αντιπροσωπεία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να απαντήσουμε και στη φημολογία. Κατέστη σαφές ότι όχι απλά δεν κλείνουν στρατόπεδα στον Έβρο, αλλά ενισχύεται το στρατιωτικό προσωπικό.

Όλες οι μονάδες ενσωματώνονται σε παρακείμενους σχηματισμούς. Με τον δεδομένο σχεδιασμό για προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών, έλευση περισσότερων στρατευσίμων, από την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες που θα γίνει σύντομα και την αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών που βγάζουν τους αξιωματικούς στο στρατό ξηράς, την πολεμική αεροπορία και το πολεμικό ναυτικό, είναι δεδομένο ότι θα έρθουν περισσότεροι στον Έβρο να υπηρετήσουν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ποδαρικό» με πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών - Ακριβά ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί

Με Φιντάν και Κούσνερ στο Παρίσι ο Κυριάκος - Φουλ επίθεση κατά Αλέξη η Καρυστιανού - Πολάκης ζητάει την ευρω-έδρα

Αναμονή για την ΕΤΕ - Ράλι σε χαλκό και χρυσό - Το τρένο της Ευρώπη Holdings

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider