Η Ιωάννα Μπερίου στο Ιnsider: «Είμαστε στο πλευρό των διοργανώσεων και φέτος»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ιωάννα Μπερίου στο Ιnsider: «Είμαστε στο πλευρό των διοργανώσεων και φέτος»
Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, Ιωάννα Μπερίου, μας μίλησε για τον ρόλο της εταιρείας στο φετινό Ioannina Lake Run.

Το ετήσιο ραντεβού των δρομέων από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην ομορφότερη διαδρομή της χώρας πλησιάζει, καθώς βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα πριν τη διεξαγωγή του φετινού Ioannina Lake Run στις 19-20 Σεπτεμβρίου.

Eπίσημος χορηγός της διοργάνωσης θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά η bwin. Το insider μίλησε με τη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας, Ιωάννα Μπερίου για το ρόλο της bwin στο φετινό Ioannina Lake Run, τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς και τη σημασία που έχει η στήριξη αγώνων σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η bwin επέλεξε να είναι για άλλη μια χρονιά στο πλευρό του Ioannina Lake Run;
«To Ioannina Lake Run είναι ένας πολύ ξεχωριστός αγώνας, που μας εντυπωσίασε πέρσι και πιστεύουμε ότι συμπληρώνει τις χορηγικές μας δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Πέρσι ζήσαμε από κοντά τον παλμό της διοργάνωσης και τον ενθουσιασμό των αθλητών για αυτό και φέτος συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Ioannina Lake Run».

Τι διαφορετικό θα συναντήσει όποιος πάρει μέρος στον φετινό αγώνα σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις;
«Φέτος, όσοι αγώνες πραγματοποιηθούν θα είναι διαφορετικοί. Λόγω της πανδημίας, έχει συνταχθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων για την διεξαγωγή του αγώνα. Θα σταθούμε αρωγοί στη διοργάνωση στην τήρηση των μέτρων για να νιώθουν οι αθλητές ασφαλείς και να απολαύσουν τον αγώνα στο όμορφο φυσικό τοπίο των Ιωαννίνων».

Πείτε μας λίγα λόγια για την ομάδα της bwin. Από ποιους αθλητές αποτελείται και ποιος ο ρόλος της στη συγκεκριμένη διοργάνωση;
«Οι συμμετοχές των αθλητών της bwin στον αγώνα θα είναι περιορισμένες λόγω των προπονητικών τους υποχρεώσεων. Λόγω της πανδημίας, οι αθλητές μας ανέβαλαν την ολυμπιακή τους προετοιμασία για μετά το καλοκαίρι του 2020 και έχουν ξεκινήσει δυνατά για να κερδίσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι του 2021».

Πώς έχει επηρεαστεί η πολιτική της bwin στο κομμάτι των χορηγιών από την πανδημία;
«Είμαστε εδώ.. Μένουμε σταθεροί στις αποφάσεις μας να υποστηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε στο πλευρό των διοργανώσεων και φέτος, καθώς πιστεύουμε στα οφέλη της συμμετοχής στους δρομικούς αγώνες».

Πόσο σημαντική είναι η στήριξη αγώνων όπως το Ioannina Lake Run σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή;
«Θεωρώ πως αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή για τους αγώνες και τους χορηγούς τους. H διεξαγωγή τους χωρίς τους χορηγούς θα ήταν ακατόρθωτη γι’ αυτό και όλοι οι χορηγοί θα πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας».

Πείτε μας 3 λόγους για να πάρουμε μέρος στην φετινή διοργάνωση.
«-Τρέχεις δίπλα στην λίμνη Παμβώτιδα, στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας.
-Τα μέτρα προστασίας είναι ιδιαίτερα αυστηρά για να νιώθεις ασφαλής και να απολαύσεις τον αγώνα.
-O ενθουσιασμός των αθλητών θα σε εντυπωσιάσει και θα αισθανθείς μέλος της μεγάλης ομάδας του Ιoannina Lake Run».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider