Αργεντινή: Διαδηλώσεις κατά των διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αργεντινή: Διαδηλώσεις κατά των διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ

Χιλιάδες πολίτες της Αργεντινής κατέκλυσαν την Παρασκευή τους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να διαμαρτυρηθούν για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξασφαλίσει μια νέα γραμμή οικονομικής στήριξης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Κόμματα της αντιπολίτευσης, συνδικαλιστικές ενώσεις, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και καλλιτέχνες συμμετείχαν στη διαδήλωση κοντά στον εμβληματικό οβελίσκο της πρωτεύουσας, με το σύνθημα «η χώρα κινδυνεύει».

Η διαδήλωση διαμαρτυρίας είναι η πιο πρόσφατη από τις κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν στη χώρα αφότου ο πρόεδρος της Αργεντινής Μαουρίσιο Μάκρι ανακοίνωσε την 8η Μαΐου ότι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider