Να σταματήσουν τα ντροπιαστικά «καουμποϊλίκια»

Δημήτρης Παπαδημούλης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Να σταματήσουν τα ντροπιαστικά «καουμποϊλίκια»

Τα φαινόμενα σήψης, ανομίας, αλλά και κάθε έννοιας σεβασμού της νομιμότητας και των κανόνων μας εκθέτουν και μας αδικούν ως χώρα που οφείλει να εξασφαλίσει την τήρησή τους.

Νομίζω ότι μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών ζητά να επιβληθούν παντού και άμεσα κανόνες σεβασμού της νομιμότητας και να σταματήσουν τα ντροπιαστικά «καουμποϊλίκια», είτε αυτό αφορά στη διαχείριση δημοσίου χρήματος, είτε το ποδόσφαιρο, είτε το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια, είτε το σεβασμό των κανόνων της νομιμότητας και της Δημοκρατίας. Από όλους, όσα χρήματα και αν έχουν, όποια ιδιότητα κι αν τους χαρακτηρίζει.

Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, ανεξάρτητα από κόμματα και οπαδικές προτιμήσεις, είναι έτοιμη να στηρίξει σημαντικές και ουσιαστικές τομές και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουν ακράδαντα ότι αν η Κυβέρνηση τολμήσει να βάλει το μαχαίρι της κάθαρσης στο κόκκαλο, και επιμείνει σε αυτό, τότε δε θα έχει πολιτικό κόστος. Θα κάνει θετικές τομές στη χώρα και θα το πιστωθεί και θετικά στην κοινωνία.

Η αντιμετώπιση της νομιμότητας, της σήψης, της εξευτελιστικής παραβίασης θα πρέπει να είναι αυστηρότατη και απαιτεί σοβαρότητα θεσμική από όλους. Είτε κάποιος ανήκει στην Κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση. Δεν προσφέρεται για μικροπολιτικά κόλπα. Όσοι συνηθίζουν να βλέπουν τα θέματα με τα χρωματιστά γυαλιά της κομματικής ή οπαδικής σκοπιμότητας προσφέρουν κακές υπηρεσίες!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider