Δένδιας: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δένδιας: Τιμούμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
Κατάφερε να ορθοποδήσει μετά τον ξεριζωμό και να συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική, πνευματική και κοινωνική ζωή της χώρας, αναφέρει ο υπ. Άμυνας.

Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, η οποία καθιερώθηκε με ομόφωνη απόφασή της Βουλής των Ελλήνων στις 24/9/1998. Τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων και τον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

Αυτό αναφέρει με ανάρτησή στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας.

«Κατάφερε», υπογραμμίζει, «να ορθοποδήσει μετά τον ξεριζωμό και να συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική, πνευματική και κοινωνική ζωή της χώρας».

Η ανάρτηση του κ. Δένδια καταλήγει με αναφορά στο Γ. Σεφέρη: «... Ποιός έφυγε χτυπώντας πέταλα στις πλάκες; Κατάργησαν τα μάτια τους· τυφλοί. Μάρτυρες δεν υπάρχουν πια, για τίποτε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Βελτιώθηκε η θέση της Ελλάδας στην καταπολέμηση της διαφθοράς - Άλμα 11 θέσεων από το 2018

Νέο ισχυρό σχήμα στην πληροφορική με Βαρδινογιάννη - Μαρινάκη - Κόκκαλη

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider