Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 90 τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 90 τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 90 τραυματίστηκαν από τη ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 90 τραυματίστηκαν από τη ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο, τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών στην ουκρανική πρωτεύουσα.

«Ο αριθμός των νεκρών στη συνοικία Σβιατόσινσκι του Κιέβου ανήλθε σε δώδεκα. Διασώστες ανέσυραν άλλα δύο πτώματα από τα ερείπια», αναφέρει το ουκρανικό κέντρο άμεσης βοήθειας σε ανάρτησή του στο Telegram, συμπληρώνοντας πως «90 άνθρωποι τραυματίστηκαν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Από Τρίτη πάλι η πλατφόρμα - Μόνο για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider