Επαφές Ρούμπιο με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ - Δίκαιη και και διαρκή ειρήνη ζητά το Κίεβο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επαφές Ρούμπιο με τον Ουκρανό ΥΠΕΞ - Δίκαιη και και διαρκή ειρήνη ζητά το Κίεβο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για «προσανατολισμένο στα αποτελέσματα» διάλογο μεταξύ Κιέβου και Ουάσινγκτον, κάνει λόγο ο Αντρίι Σιμπίχα.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας Αντρίι Σιμπίχα δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο σχετικά με τον «προσανατολισμένο στα αποτελέσματα» διάλογο μεταξύ Κιέβου και Ουάσινγκτον, καθώς και την ανάγκη μιας δίκαιης διευθέτησης του πολέμου που ξέσπασε πριν από τρία χρόνια με την εισβολή ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.
«Μίλησε με τον ΥΠΕΞ Ρούμπιο συνεχίζοντας τον προσανατολισμένο στα αποτελέσματα διάλογο μεταξύ Ουκρανίας και ΗΠΑ», έγραψε ο Σιμπίχα σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
Ενόψει της τρίτης επετείου από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, ο Σιμπίχα υπογράμμισε τη βούληση της Ουκρανίας για «συνολική, δίκαιη και διαρκή ειρήνη» που «θα ισχυροποιήσει την Ουκρανία και τις ΗΠΑ».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακή παγίδα στις εκπρόθεσμες δηλώσεις: Αυτόματα πρόστιμα σε όσους ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους

Πότε θα καταβληθεί το νέο επίδομα των 150 ευρώ σε οικογένειες με παιδιά - Οι εισοδηματικοί «κόφτες»

Αντιπολιτευτικοί μπελάδες από τα κομματικά «γεννητούρια» - Σκόνη και θρύψαλα ο ΣΥΡΙΖΑ - Νέοι καβγάδες στο ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
reader insider