Σλοβακία: Η ΕΕ δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με συζητήσεις για στρατεύματα στην Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σλοβακία: Η ΕΕ δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με συζητήσεις για στρατεύματα στην Ουκρανία
Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν καμία εντολή για συνομιλίες στο Παρίσι σήμερα σχετικά με τον ρόλο της Ευρώπης σε όποια εκεχειρία στην Ουκρανία, δήλωσε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν καμία εντολή για συνομιλίες στο Παρίσι σήμερα σχετικά με τον ρόλο της Ευρώπης σε όποια εκεχειρία στην Ουκρανία, δήλωσε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο, προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις δεν αφορούν την ΕΕ και η συμμετοχή της πλήττει την εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ίδιος αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της κυβέρνησής του ότι το θέμα των στρατευμάτων στην Ουκρανία αφορά μόνο τα Ηνωμένα Έθνη ή διμερείς συμφωνίες και «είναι ένα θέμα με το οποίο η ΕΕ δεν έχει καμία σχέση και δεν πρέπει να σχολιάζει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider