Στην Ουκρανία η φον ντερ Λάιεν για την 3η επέτειο της ρωσικής εισβολής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Ουκρανία η φον ντερ Λάιεν για την 3η επέτειο της ρωσικής εισβολής
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η ομάδα των ευρωπαίων επιτρόπων θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα την Ουκρανία για την τρίτη επέτειο της ρωσικής εισβολής.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και η ομάδα των ευρωπαίων επιτρόπων θα επισκεφθούν την επόμενη εβδομάδα την Ουκρανία για την τρίτη επέτειο της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν.

«Με την ευκαιρία της τρίτης επετείου του επιθετικού πολέμου κατά της Ουκρανίας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του σώματος των επιτρόπων την επόμενη εβδομάδα», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Στέφαν ντε Κέερσμέκερ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η γνώμη των Ελλήνων για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

72 δόσεις: Στο «ρελαντί» οι αιτήσεις - Περιορισμένη μέχρι στιγμής η ανταπόκριση στη ρύθμιση

Προβλήματα για την κόρη του Μπιλ Γκέιτς: Το «κόλπο» με τα cookies και τα $80.000 την ημέρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider