Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ - Εκτοξεύτηκε βλήμα από την Υεμένη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σειρήνες ήχησαν στο κεντρικό Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ - Εκτοξεύτηκε βλήμα από την Υεμένη
Σειρήνες προειδοποίησης για επίθεση ήχησαν σήμερα το πρωί στο κεντρικό Ισραήλ μετά την εκτόξευση βλήματος από την Υεμένη, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το πρωί πάνω από την Ιερουσαλήμ μετά την ενεργοποίηση των σειρήνων προειδοποίησης στην πόλη και στο κεντρικό Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, ενώ ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε βλήμα που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη.

Εκρήξεις ακούστηκαν πάνω από την Ιερουσαλήμ περίπου στις 10:20 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), λίγο μετά την ενεργοποίηση των σειρήνων προειδοποίησης σε απάντηση στην εκτόξευση βλήματος από την Υεμένη, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Σε ποιες περιοχές καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στο Βελλίδειο

Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ: Μέτρα σε δύο άξονες με ατζέντα 2030

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – METLEN, ΑΒΑΞ ετοιμάζουν προσφορές για το οδικό ΣΔΙΤ «Δράμα – Αμφίπολη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider