Πάρος: Βύθιση ταχυπλόου λόγω εισροής υδάτων - Σώοι οι 6 επιβαίνοντες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πάρος: Βύθιση ταχυπλόου λόγω εισροής υδάτων - Σώοι οι 6 επιβαίνοντες
Σώοι είναι οι 6 επιβάτες ταχύπλοου, που χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. βόρεια της Πάρου παρουσίασε εισροή υδάτων και βυθίστηκε.

Σώοι είναι οι 6 επιβάτες ταχύπλοου, που χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. βόρεια της Πάρου παρουσίασε εισροή υδάτων και βυθίστηκε.

Στο σημείο μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού για την παροχή συνδρομής,ενώ τα 6 άτομα (πέντε ημεδαποί και ένα υπήκοος Λιβάνου) περισυνελέγησαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ», που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Νάξου.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, ένας εκ των διασωθέντων μεταφέρθηκε, λόγω τραυματισμού του στο πόδι από το συμβάν, στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου - Έως την Μ.Τετάρτη το δώρο Πάσχα

Τριπλό σοκ σε τιμές, επιχειρήσεις και αγορές από τον πόλεμο στο Ιράν – Άπιαστοι οι στόχοι για το 2026

ΕΡΓΑΝΗ: Ποδαρικό με 217.959 αποχωρήσεις τον Ιανουάριο - Επτάμηνο σερί αρνητικών ισοζυγίων προσλήψεων - απολύσεων

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider